Huollot ja korjaukset

Mopoautojen huollot ja korjaukset merkistä riippumatta

Huollamme ja korjaamme kaikkia mopoautomerkkejä Turussa Pansiontiellä. Ajallaan ja ammattimaisesti suoritettu huolto on tae siitä, että takuu säilyy. Meillä suoritettu huolto täyttää maahantuojien asettamat vaatimukset.Tarvittaessa haemme mopoauton huoltoon tai korjaukseen hinausautolla, sekä halutessanne myös palautamme sen takaisin.  Muista, että kasko-vakuutus kattaa yleensä hinauksen korjaamollemme, mikäli kyseessä on kolari. Hinauspalvelumme toimii ympäri vuorokauden numerossa 0207 700 700. Korjaamollemme toimitetut ajoneuvot säilytämme aidatulla, valvotulla piha-alueellamme, tai tarpeen mukaan sisätiloissa suojassa säältä ja ilkivallalta.

Mopoauton huolto

Teemme mopoautojen määräaikaishuollot, kausihuollot sekä muut huollot perusteellisesti ja luotettavasti. Säännöllinen huolto on mopoautoille tärkeää niiden turvallisuuden, ajettavuuden ja käyttökelpoisuuden säilyttämiseksi.

Mopoauton renkaat

Saat meiltä myös renkaat ja vanteet vaihtopalveluineen sekä rengashotellipalvelut. Muista, että mopoautoja koskevat samat rengasmääräykset - myös talvirenkaiden osalta, kuin henkilöautoja.

Mopoauton korjaus

Mopoautokorjaamomme korjaa mopoautoja kokonaisvaltaisesti.  Ammattitaitoinen henkilökuntamme tuntee mopoautojen erityispiirteet ja toteuttaa korjaukset ne huomioon ottaen. Korjaamme esimerkiksi

  • moottorit
  • voimansiirron osat
  • jarrut
  • sähkökomponentit
  • muoviosat

Käytössämme ovat kaikki uusimmat laitteet  ja testerit mm. Lombardini DCI-moottoreiden diagnosointia ja säätöä varten.

Mopoauton katsastus

Mopoautoja koskevat samat katsastusmääräykset, kuin henkilöautoja. Mopoauto on katsastettava viimeistään kolmen ensimmäisen käyttövuoden jälkeen. Neljäntenä käyttövuotena mopoautoa ei tarvitse katsastaa. Viidentenä käyttövuotena ja siitä siitä eteenpäin mopoauto on katsastettava vuosittain.

Mopoauton varaosat

Varastostamme löytyvät useimmin tarvittavat varaosat, kuten Yanmar ja Lombardini -moottoreiden suodattimet ja hihnat, variaattoreiden hihnat, sekä jarruosat ja pyöränlaakerit. Harvinaisemmat osat saamme hankittua hyvän toimittajaverkostomme avulla lähes aina vuorokaudessa, viimeistään kuitenkin muutamassa päivässä. Tarpeen mukaan voimme käyttää myös joko käytettyjä tai tarvikeosia.

Mopoauton lisävarusteet

Toimitamme ja asennamme lisävarusteet, kuten esimerkiksi lohkolämmittimet, sisätilan lämmittimet, stereot, tai vaikkapa näyttävämmät alumiinivanteet ja leveämmät renkaat. Kauttamme järjestyvät myös teippaukset ja ikkunoiden tummennukset laadukkaasti suoritettuina parhaiden ammattilaisten toteuttamana.

Rahoitus ja maksutavat

Meiltä voit saada korjaukset ja huollot laskulla. Tämä edellyttää henkilötietojen tarkistusta ja myönteistä luottopäätöstä. Laskutuspäätös saadaan muutamassa minuutissa. Saat 14 vrk korotonta maksuaikaa, ja saatuasi laskun kotiin voit myös valita joustavan osamaksuvaihtoehdon sinulle soveltuvin kuukausierin. Laskutuskulumme on vain 10 €. Laskutettava summa voi olla jopa 2500 €. Maksuvälineinä meillä käyvät myös lähes kaikki pankki- ja luottokortit.